VIDEOS

Τρεις Ferrari κάνουν τα …συγκρουόμενα σε εθνική οδό των HΠΑ

treis-ferrari-kanoun-ta-sygkrouomena-se-ethniki-odo-ton-hpa-619817

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις το supercar σου;

Σίγουρα, όταν οδηγείται στα όρια του, στο σημείο που οι «φωνές» των αυτοκινήτων εκφράζονται στο έπακρο. Ιδανικά, αυτό πρέπει να συμβαίνει αποκλειστικά σε πίστες αγώνων, τηρώντας τους κανονισμούς ασφαλείας, καθώς, εάν οδηγηθούν επιθετικά σε δημόσιους δρόμους, με άλλους οδηγούς γύρω, τα πράγματα  «σκουραίνουν» πάρα πολύ ξαφνικά.

Ο οδηγός μίας Ferrari 488 GTB πήρε το μάθημά του, με τον …κακό τρόπο. Κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης supercar στην Φιλαδέλφεια, ο οδηγός του Ιταλικού supercar έχασε την συγκέντρωσή του καθώς οδηγούσε στην εθνική οδό. Δεν παρατήρησε ότι η ροή των οχημάτων σταματούσε λίγο πιο κάτω, προσπαθώντας να αποφύγει κάποια σύγκρουση την τελευταία στιγμή.

Κατάφερε να αποφύγει -την πρώτη- σύγκρουση, με ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε, αλλά χτύπησε ένα άλλο όχημα, στην διπλανή λωρίδα. Προς ατυχία του, ήταν μία ακόμη Ferrari και μάλιστα μία συλλεκτική (και πολύ ακριβή) 488 Pista. Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, η Pista αναπήδησε και κατέληξε πάνω σε μία τρίτη Ferrari, αυτή τη φορά μία 458 Italia.

Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ το μέγεθος της ζημιάς δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο