EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία ομάδα ολοκλήρωσε τον 24ωρο αγώνα του Nurburgring με ένα Dacia Logan

mia-omada-oloklirose-ton-24oro-agona-tou-nurburgring-me-ena-dacia-logan-619737

Ο Misha Charoudin δημοφιλής YouTuber που οδηγεί καθημερινά την πίστα του Nurburgring στην Γερμανία, ήταν μέρος μιας ομάδας που ολοκλήρωσε το διάσημο Ν24 με ένα πραγματικό outsider.

Ο αγώνας των 24 ωρών στο Nurburgring είναι πολύ δύσκολος, λόγω της φύσης της πίστας, τα ακραία καιρικά φαινόμενα της περιοχής, και φυσικά, την τεράστια ποικιλία των επιδόσεων των αυτοκινήτων που αγωνίζονται ταυτόχρονα.

Δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε καλά χρηματοδοτούμενες ομάδες οδηγούν τα πιο πρόσφατα GT3 αυτοκίνητα, αλλά να μοιράζονται την πίστα με αυτοκίνητα όπως παλιές BMW. Η διαχείριση της κίνησης είναι πολύ σημαντική για τους οδηγούς των πολύ γρήγορων αυτοκινήτων, ενώ η εξαιρετική αντίληψη του περιβάλλοντος είναι απαιτούμενη από τους οδηγούς με τα πιο αργά οχήματα.

Στο δεύτερο group ανήκει η ομάδα Ollis Garage Racing, που δέχτηκε την πρόκληση του Ν24 με ένα Dacia Logan. Σωστά ακούσατε, ένα αυτοκίνητο με το 1/5 της δύναμης της νικητήριας Porsche 911 GT3 R της Manthey Racing. Όπως φαίνεται και από τα βίντεο του Misha, η ομάδα είχε έναν «καθαρό» αγώνα και κατάφερε να δει την καρό σημαία.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο