VIDEOS

Δείτε μία κινούμενη γέφυρα να σηκώνεται ενώ ένα αυτοκίνητο βρίσκεται πάνω της

deite-mia-kinoumeni-gefyra-na-sikonetai-eno-ena-aftokinito-vrisketai-pano-tis-632198

Ένα σοκαριστικό βίντεο από CCTV δείχνει την στιγμή που η κινούμενη γέφυρα Ocean Avenue Bridge στη Latanta, Florida, σηκώθηκε ενώ ένα αυτοκίνητο δεν είναι προλάβει να την διασχίσει.

Οι κινούμενες γέφυρες είναι εντυπωσιακές δημιουργίες, αλλά σίγουρα, δεν θα θέλατε να βρεθείτε κολλημένος πάνω σε μία, την ώρα που σηκώνεται… Αυτό το εφιαλτικό σενάριο συμβαίνει ανά καιρούς.

Πριν μερικές μέρες, στη Φλόριντα, ο οδηγός ενός Honda Accord προσπάθησε να διασχίσει την Ocean Avenue Bridge, όταν οι μπάρες ασφαλείας πίσω της έκλεισαν. Φτάνοντας στην άλλη άκρη της γέφυρας, βρέθηκε μπροστά στις αντίστοιχες -κλειστές- μπάρες, σταματώντας  λίγο πριν το σημείο όπου η γέφυρα εφάπτετα του δρόμου, ξεκάθαρα μπερδεμένος.

Τότε, η γέφυρα ξεκίνησε να ανεβαίνει, σηκώνοντας και τους τέσσερις τροχούς του Honda στον αέρα. Ο οδηγός προσπάθησε να βγεί απόο το αυτοκίνητο, αν και φαίνεται πως αυτή η κίνηση θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνη εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς, το αυτοκίνητο δεν ανετράπη και δέχτηκε μικρές, αισθητικές ζημιές. Όταν …προσγειώθηκε, μπόρεσε να συνεχίσει την διαδρομή του.

Watch As A Drawbridge Is Accidentally Raised With A Car Still On It - News
Ο χειριστής της γέφυρας απολύθηκε επειδή δεν επιβεβαίωσε πως αυτή ήταν άδεια, αν και σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως δεν υπήρχε ορατότητα στο συγκεκριμένο σημείο.
car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο