ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai παρουσίασε το μη επανδρωμένο Stealth Tank Concept

i-hyundai-parousiase-to-mi-epandromeno-stealth-tank-concept-688583

Μία από τις θυγατρικές του ομίλου, η Hyundai Rotem αποκάλυψε ένα φουτουριστικό κόνσεπτ ενός μη επανδρωμένου τανκ.

Ίσως οι περισσότεροι να πιστεύετε πως η Hyundai είναι απλά ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων, όμως η πραγματικότητα είναι πως στον όμιλο Hyundai Motor Group υπάγονται πολλές εταιρείες που ειδικεύονται σε διαφόρους άλλους τομείς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Hyundai Rotem είναι μια εταιρεία βαριάς βιομηχανίας που ειδικεύεται στην κατασκευή τρένων, προϊόντων που βοηθούν γραμμές παραγωγής, τανκς, τεθωρακισμένων οχημάτων και μη επανδρωμένων οπλικών συστημάτων. Το νέο τανκ της εταιρείας παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αεροδιαστημικής & Σχεδιασμού του Σεούλ και δεν μοιάζει με κανένα παραδοσιακό τανκ που έχουμε δει έως τώρα.

Το τανκ, γνωστό ως «Main Battle Tank» επόμενης γενιάς, έχει πολυγωνικό σχέδιο και έχει παρουσιαστεί σε απόχρωση ανοιχτού γκρι και απαλού κρεμ. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα ενεργής προστασίας για την προστασία από επιθέσεις αντιαρματικών όπλων, αναφέρει η UPI . Το τανκ λειτουργεί επίσης μαζί με ένα drone πολλαπλών χρήσεων που πραγματοποιεί αναγνώριση.

«Η τελευταία σχεδίαση, η οποία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία stealth, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Hyundai Motor και αναδεικνύει το μέλλον των οχημάτων εδάφους», δήλωσε ένας αξιωματούχος της Hyundai Rotem. «Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την πλήρη παραγωγή, καθώς το όχημα βρίσκεται ακόμα σε ένα αρχικό στάδιο. Πρέπει επίσης να εξακριβώσουμε το επίπεδο ζήτησης από διάφορες κυβερνήσεις».

Η Hyundai Rotem αυξάνει την παρουσία της στη στρατιωτική σφαίρα μετά την υπογραφή συμφωνίας με την Πολωνία πέρυσι για να της προμηθεύσει 180 άρματα μάχης K2PL. Οι παραδόσεις αυτών ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου έτους και θα ολοκληρωθούν το 2025.

Φωτογραφίες:  CarScoops

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
Tags

Περισσότερα Βίντεο