ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Nissan γιορτάζει την 90ή της επέτειο με πέντε ειδικές εκδόσεις

i-nissan-giortazei-tin-90i-tis-epeteio-me-pente-eidikes-ekdoseis-694891

Στις 26 Δεκεμβρίου 2023, η Nissan θα σηματοδοτήσει 90 χρόνια πάθους και καινοτομίας που οδηγούνται από το DNA για να «κάνει αυτό που οι άλλοι δεν τολμούν να κάνουν».

Από την ίδρυσή της 1933, ένα το τολμηρό πνεύμα έχει εμπνεύσει τη Nissan και τις γενιές των εργαζομένων της να ξεπεράσουν τα όρια της καινοτομίας – εμπλουτίζοντας τις ζωές των ανθρώπων με συναρπαστικά ταξίδια και πρωτοποριακή τεχνολογία για να δημιουργήσουν έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

Η Nissan ιδρύθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1933, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία απέχει μόνο λίγες μέρες από τη συμπλήρωση των 90 ετών της. Για να σηματοδοτήσει αυτό το το σημαντικό ορόσημο, δημιούργησε την έκδοση “90th Anniversary” αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Η εν λόγω έκδοση θα διατίθεται στα Nissan Sakura, Leaf, Note, Note Aura και Serena. Δυστυχώς, τα πιο συναρπαστικά Z και GT-R δεν είναι περιλαμβάνονται μεταξύ των οχημάτων που θα προσφέρονται σε αυτή την επετειακή έκδοση.

Τα αυτοκίνητα αυτής της έκδοσης θα έχουν λεπτομέρειες σε χάλκινη απόχρωση και μαύρο, όπως η οροφή, τα καπάκια των καθρεπτών, οι ζάντες και το εσωτερικό. Η Nissan προσφέρει επίσης αυτοκόλλητα για το καπό ως μια επιλογή που μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας από τους αντιπρόσωπους. Όσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να παραγγείλουν πατάκια κεντημένα με το λογότυπο «90th Anniversary» μαζί με άλλα είδη όπως ένα ειδικό πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας.

Όλες οι ειδήσεις

Αυτό είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

Κατευθείαν στα… βαθιά η νέα Lancia Ypsilon

Θα δούμε άραγε ποτέ πραγματικές μάρκες αυτοκινήτων στο GTA;

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο