ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ΒΜW κυκλοφόρησε φωτογραφίες των ανανεωμένων εκδόσεων των X5 και X6

i-vmw-kykloforise-fotografies-ton-ananeomenon-ekdoseon-ton-x5-kai-x6-681524

H BMW κυκλοφόρησε αρκετές φωτογραφίες των ανανεωμένων εκδόσεων των X5 και X6 που παρουσιάστηκαν νωρίτερα φέτος.

Τα X5 και X6 είναι facelift (ανανεωμένες) εκδόσεις και όχι νέα μοντέλα και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τους απερχόμενα μοντέλα. Ο σχεδιασμός τους συνολικά είναι αρκετά πανομοιότυπος με τις απερχόμενες εκδόσεις τους, με τους σχεδιαστές της BMW να έχουν κάνει τροποποιήσεις στην εμπρός και πίσω όψη. Συγκεκριμένα, τοποθέτησαν πιο λεπτούς προβολείς και νέους προφυλακτήρες με κάθετους αεραγωγούς. Η Χ5 έχει ελαφρώς πιο πολυτελή χαρακτήρα καθώς διαθέτει γρίλια από χρώμιο με την X6 να διαθέτει μαύρη και συνοδεύεται στην standard έκδοση με το πακέτο M Sport.

Η BMW έχει επίσης εξοπλίσει τις X5 και X6 με νέες πίσω μονάδες φωτισμού τύπου LED. Από την άλλη X5M και X6M ξεχωρίζουν από τις μικρότερες εκδόσεις χάρη στον επιθετικό χαρακτήρα που έχουν τα αμαξώματά τους. Και οι δυο προσφέρονται μόνο στην έκδοση Competition.

 

Όσον αφορά το εσωτερικό των μοντέλων, έχουν επίσης γίνει πολλές αλλαγές. Κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν τη νέα curved τύπου οθόνη της BMW που συνδυάζεται με έναν ψηφιακό οργάνων 12,3 ιντσών και με μια οθόνη infotainment 14,9 ιντσών.

 

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, τα μοντέλα X5 sDrive40i, X5 xDrive40i και X6 xDrive40i χρησιμοποιούν κινητήρα 3 λίτρων διπλού turbo inline six και ένα υβριδικό σύστημα  48 volt και απόδοση 375 ίππων και 540 Nm ροπής. Επίσης διατίθεται μια X5 xDrive50e PHEV είναι επίσης με τον ίδιο κινητήρα με απόδοση όμως 483 ίππων και 699 Nm ροπής.

Τόσο η BMW X5 M όσο και η BMW X6 M είναι εξοπλισμένες με έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,4 λίτρων με ηλεκτρικό σύστημα 48 volt με απόδοση 617 ίππους και 750 Nm ροπής.

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο