ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με ανανεωμένη εμφάνιση το Hyundai i20 N Line

me-ananeomeni-emfanisi-to-hyundai-i20-n-line-704565

Η Hyundai αναβαθμίζει το i20 N Line, εισάγοντας μια ποικιλία από εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων ειδικών στοιχείων.

Η Hyundai ανακοίνωσε το νέο i20 N Line με αναβαθμισμένη εμφάνιση. Διαθέτοντας ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, το i20 N Line στοχεύει να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία με την κομψή και μοντέρνα εμφάνισή του. Η σπορτίφ ανανέωση του Hyundai i20 πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή τον Απρίλιο.

Hyundai i20

Με την πρώτη ματιά

Το νέο Hyundai i20 N Line παρουσιάζει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με μια σαγηνευτική σπορ αισθητική. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν ένα πρόσφατα σχεδιασμένο σετ ζαντών αλουμινίου 17” και ένα νέο σχέδιο για την μπροστινή μάσκα του ψυγείου.

Hyundai i20

Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία N Line, όπως ο προφυλακτήρας και τα ένθετα, προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση του οχήματος. Αυτό το μοντέλο προσφέρει μια επιλογή από εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic, επιτρέποντας στους οδηγούς να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ στο δρόμο.

Hyundai i20

Μπαίνοντας στην καμπίνα, οι οδηγοί θα παρατηρήσουν αμέσως την προσθήκη του πολύχρωμου ατμοσφαιρικού φωτισμού, δημιουργώντας μια δυναμική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος. Επιπλέον, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ορατότητα και άνεση για τους επιβάτες, νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε διάφορα σημεία, όπως στα αλεξήλια.

Hyundai i20

N χαρακτήρας

Το νέο Hyundai i20 N Line ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία N, ειδικά σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν τόσο την οδηγική εμπειρία όσο και την οπτική έλξη. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το εμβληματικό λογότυπο N Line που κοσμεί τη μάσκα του ψυγείου, ενισχύοντας την επιβλητική παρουσία του οχήματος. Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με εσωτερικά χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το αποκλειστικό τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο τη δυναμική αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού. Συμπληρώνεται από το ειδικά σχεδιασμένο πόμολο ταχυτήτων, με πολυτελή δερμάτινα ένθετα, έντονες κόκκινες πινελιές και το εμφανές λογότυπο N, που χρησιμεύει ως σημείο εστίασης στην καμπίνα. Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με εμφάνιση αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά το σχεδιαστικό ήθος υψηλών επιδόσεων της N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα με την άριστη στήριξη στα προσκέφαλα και τα πλαϊνά ένθετα προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά την οδήγηση.

Hyundai i20

Εξοπλισμός

Το i20 N Line δίνει προτεραιότητα στο στυλ χωρίς να αφήνει σε δεύτερη θέση όμως την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφαλείας όπως το Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) προσφέρουν επιπλέον σιγουριά. Το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται σε πλοήγηση προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Παρόμοια με τα τυπικά μοντέλα i20, η πιο πρόσφατη έκδοση i20 N Line διαθέτει πανομοιότυπες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου νέου σχεδιασμού λογότυπου, USB type-C, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεων χαρτών Over-the-Air (OTA).

Hyundai i20

Η σειρά i της Hyundai, συμπεριλαμβανομένων των i10 , i20 και i30 , παραμένει μια δημοφιλής επιλογή πελατών στην Ευρώπη, ενσωματώνοντας ιδιότητες αριστείας, αξιοπιστίας και χρησιμότητας που εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα πελατών στην καθημερινή τους ρουτίνα. Με συνεχείς βελτιώσεις, όπως η προσθήκη της νέας έκδοσης N Line, η γκάμα “i” έχει εξελιχθεί ώστε να ενσωματώνει δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και δέσμευση για προσβασιμότητα και άνεση, ενισχύοντας περαιτέρω την απήχησή του με την πάροδο του χρόνου.

Όλες οι ειδήσεις

Παρουσίαση Renault 5 E-Tech Electric: Έρωτας κεραυνοβόλος!

Αποκλειστικό: Οδηγήσαμε την Pagani Codalunga των 8.500.000€

Τα 10 φθηνότερα καινούργια SUV και Crossover στην Ελλάδα

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο