ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα BMW i7 Μ70 με 660 ίππους

nea-bmw-i7-m70-me-660-ippous-685926

Το νέο μοντέλο φέρει σειρά από αισθητικές παρεμβάσεις, όπως σπορ προφυλακτήρες, ακόμα και επιλογή για διχρωμίες στα χρώματα.

Πράγματι σίγουρα υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που επιταχύνουν εξίσου γρήγορα ή ακόμη και γρηγορότερα (όπως η Porsche Taycan Turbo S, Lotus Eletre R, Tesla Model S Plaid ), όμως κανένα από αυτά δεν διαθέτει τις ανέσεις της BMW i7 M70. Για να αντιληφθούμε καλύτερα τι εννοούμε αρκεί να αναφέρουμε απλώς ότι πλησιάζοντας στο ενάμιση μέτρο από το αυτοκίνητο η πόρτα του οδηγού ανοίγει αυτόματα. Με το που επιβιβαστεί ο οδηγός και πατήσει το πεντάλ του φρένου αυτή κλείνει αυτόματα, ενώ τα καθίσματα διαθέτουν τόσο λειτουργία μασάζ, όσο και αερισμού.

Οι τεχνολογίες όμως δεν έχουν περιοριστεί μόνο στο εσωτερικό της καμπίνας, αλλά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, το σύστημα τετραδιεύθυνσης, που βοηθάει να πραγματοποιείτε ελιγμούς σε στενά περάσματα, παρά τα 5,4 μέτρα του αυτοκινήτου.

Ο μπροστινός ηλεκτροκινητήρας είναι ίδιος με αυτόν της της i7 xDrive60, όμως οι μεγάλες αλλαγές εντοπίζονται στον πίσω ηλεκτροκινητήρα, η οποία είναι η πιο δυνατή που έχει τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο της εταιρείας.

Οι 660 ίπποι της i7 M70, ωστόσο αναπτύσσονται πολύ γραμμικά και προοδευτικά, χωρίς να υπάρχουν απότομα «ξεσπάσματα», εκτός βέβαια κ αν αυτό είναι που επιθυμεί ο οδηγός. Βέβαια υπάρχει και λειτουργία επιπρόσθετου boost, όπως και launch control. Με αμφότερες τις λειτουργίες ενεργοποιημένες μια επιτάχυνση από στάση, σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό σας για πολύ καιρό, μιας και τα χιλιόμετρα στο κοντέρ ανεβαίνουν γρηγορότερα απ’ ότι μπορεί κάποιος να διαβάσει.

Αξέχαστο βέβαια θα μείνει και το κόστος που πρέπει να καταβληθεί για την αγορά αυτού του μοντέλου που ανέρχεται στις 183.900 ευρώ (στην Ιταλία).

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο