ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ποια η σχέση του σπορ αυτοκινήτου με το… μικρό πέος;

poia-i-schesi-tou-spor-aftokinitou-me-to-mikro-peos-657045

Νέα μελέτη διερευνά τη σύνδεση μεταξύ του μεγέθους της αντροσύνης σας και της κατοχής ενός σπορ αυτοκινήτου.

Σίγουρα έχετε ακούσει κάπου την έκφραση που λέει πως «ένα καλό ή γρήγορο αυτοκίνητο δε σου προσθέτει πόντους στο πέος», με την εν λόγω μελέτη θα προσπαθεί να βρει κάποια σύνδεση του μεγέθους του ανδρικού μορίου με την κατοχή ενός σπορ αυτοκινήτου. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι όλοι οι κάτοχοι γρήγορων αυτοκινήτων «αδικημένοι» σε άλλους τομείς ή όλα αυτά είναι κουραφέξαλα;

Οι ερευνητές στο University College του Λονδίνου θέλησαν να απαντήσουν αυτό το ερώτημα. Ωστόσο, όπως και σε κάθε είδος έρευνας, η μέθοδοι μέτρησης έπρεπε να είναι έξυπνοι για να αποτυπώνουν την αλήθεια. Όπως το έθεσαν και οι ίδιοι οι ερευνητές, «το αυτοαναφερόμενο μέγεθος πέους είναι εμφανώς αναξιόπιστο» και, πιο συγκεκριμένα, «ακόμη και μια αντικειμενική μελέτη του μεγέθους του πέους και της ιδιοκτησίας σπορ αυτοκινήτου θα ήταν επίσης περιορισμένη σε συσχετιστικά στοιχεία».

Αυτό γιατί, όπως γνωρίζει όποιος έχει οδηγήσει ποτέ σπορ αυτοκίνητα, οι αντικειμενικές μετρήσεις είναι συχνά λιγότερο σημαντικές από την υποκειμενική εμπειρία. Με λίγα λόγια, ένα αυτοκίνητο 300 ίππων θα φανεί πολύ γρήγορο σε κάποιον ή κάποια που οδηγεί καθημερινά ένα αυτοκίνητο με 80 ίππους. Ωστόσο, το ίδιο αυτοκίνητο θα μοιάζει με… πατίνι, αν παραταχθεί δίπλα σε μια Ferrari 900+ ίππων.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, οι οι ερευνητές αποφάσισαν να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν την αυτοαντίληψη των υποκειμένων τους, δίνοντάς τους ψεύτικα στοιχεία για το μέγεθος του πέους. Οι πληροφορίες είτε υπερέβαλαν, είτε υποτίμησαν το μέσο μήκος, προκειμένου να κάνουν τους άνδρες να αισθάνονται καλύτερα ή χειρότερα για το… που βρίσκονται. Τα ψεύτικα νούμερα συμπεριλήφθηκαν μέσα σε μια μεγαλύτερη συλλογή τυχαίων πληροφοριών και τα άτομα ενημερώθηκαν ότι το πείραμα εξέταζε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι πραγματοποιούν πολλαπλές εργασίες στο διαδίκτυο, όπως όταν ψωνίζουν και περιηγούνται ταυτόχρονα.
­
­
Όταν στα υποκείμενα της έρευνας παρουσιάστηκε το «γεγονός» ότι το μέσο πέος είχε μήκος 18 εκατοστά  – αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από τον πραγματικό μέσο όρο – οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν τα σπορ αυτοκίνητα ως πιο επιθυμητά. Περιέργως, τα αποτελέσματα αυτού του συγκεκριμένου είδους χειραγώγησης ήταν ισχυρότερα όσο μεγαλύτερο σε ηλικία ήταν το υποκείμενο, με εκείνους κάτω των 29 ετών να μην δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι το ότι το μήκος του ανδρισμού δεν φαίνεται να έχει καμία επίδραση στο ενδιαφέρον των ανδρών για άλλα προϊόντα πολυτελείας. Ο συσχετισμός, επομένως, φαίνεται να ισχύει μόνο στα σπορ αυτοκίνητα.
­
Όσο αμφιλεγόμενα και να ήταν τα αποτελέσματα, το συγκεκριμένο ερώτημα δεν παύει να είναι πολύ ενδιαφέρον. Αυτά από εμένα για σήμερα, ώρα να καβαλήσω τα 60 άλογά μου και να πάω σπίτι…
­
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο