ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Range Rover Evoque PHEV: Πολυτελές και ζωηρό

range-rover-evoque-phev-polyteles-kai-zoiro-688617

Η δεύτερη γενιά του Range Rover Evoque εμπλουτίζεται και συνεχίζει να παρουσιάζεται ως η πύλη για τον κόσμο της Range Rover.

του Andrea Stassano, απόδοση: Autotypos Team

Το λογότυπο της Land Rover εξαφανίζεται από το πίσω μέρος του Range Rover Evoque του 2024 για αισθητικούς λόγους, αλλά όχι από μπροστά. Επομένως, παρά την έναρξη του προγράμματος House of Brands που αφορά τα, Range Rover, Discovery και Defender, το οβάλ “Land” θα παραμείνει στα μοντέλα του κατασκευαστή, υπογραμμίζοντας μια παράδοση που χρονολογείται από το 1948. Γεγονός, πιστεύουμε, που θα αρέσει στους πελάτες.

Εξωτερικά, ειδικότερα, ξεχωρίζουν τα λεπτότερα εμπρός φωτιστικά σώματα, εξοπλισμένα με τεχνολογία Pixel LED και η μάσκα με τρισδιάστατη υφή. Την ανανεωμένη αισθητική συμπληρώνουν τα νέα χρώματα του αμαξώματος, με οροφή με αντίθεση διαθέσιμη σε μαύρο ή μπρονζέ, συν τις οκτώ επιλογές ζαντών αλουμινίου, διαστάσεων έως και 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό, όπως ήδη στη Velar , αντί για τις δύο κεντρικές οθόνες υπάρχει τώρα μόνο μία, αφής (11,4″) και κυρτή, στην οποία συγκεντρώνονται οι κύριες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Το σύστημα Pivi pro είναι χαμηλότερο από αυτό των ψηφιακών οργάνων 12,3 ιντσών, αλλά κατά τη διάρκεια της αναδιαμόρφωσης ήταν αδύνατο να επανασχεδιαστεί ολόκληρη η κονσόλα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά την εργονομία και την αναγνωσιμότητα, ακόμα κι αν, για να ενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος του κλίματος και τα προγράμματα οδήγησης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα εικονικά «κουμπιά» που υπάρχουν στα άκρα της οθόνης.

Το σύστημα Pivi pro εμφανίζει επίσης το Terrain Response 2 με τις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης: Eco, Comfort, Grass-Gravel-Snow, Mud-Ruts, Sand, Dynamic και Automatic. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας 14,9 kWh (η φόρτιση DC είναι στάνταρ), την ηλεκτρική αυτονομία (έως 62 km στον κύκλο WLTP) και τη συνολική αυτονομία.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο