ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τελευταίες δοκιμές για τη συγκλονιστική One-Off Ferrari KC23

teleftaies-dokimes-gia-ti-sygklonistiki-one-off-ferrari-kc23-685004

Βίντεο της μοναδικής KC23 δημοσίευσε η Ferrari, με το track-only supercar που βασίζεται στην 488 GT3 να δοκιμάζεται στην πίστα.

Μπορεί να βασίζεται στην 488 GT3, ωστόσο, η Ferrari KC23 είναι μια One-Off κατασκευή που δημιουργήθηκε για έναν ξεχωριστό πελάτη και διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο αμάξωμα. Η Ferrari την παρουσίασε επίσημα για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2023 και τώρα, η ιταλική φίρμα μας δίνει την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε ένα βίντεο που καλύπτει το τελευταίο σκέλος της ανάπτυξής της. Που αλλού; Μα στην πίστα φυσικά!

Τι κι αν είναι καμουφλαρισμένη; Ο συνδυασμός κομψών καμπύλων και δυναμικών γραμμών του καλλίγραμμου «κορμιού» της είναι αρκετός για να σαγηνεύσει τις αισθήσεις. Παράλληλα, τα ενεργά αεροδυναμικά τμήματα, το τεράστιο αφαιρούμενο πίσω φτερό και ο επιθετικός διαχωριστής σου υπενθυμίζουν πως πρόκειται για ένα track-only «θηρίο» που δεν αστειεύεται…

Και μετά από μερικούς γρήγορους γύρους, το βίντεο γίνεται όλο και καλύτερο, αφού οι μηχανικοί της Ferrari αφαιρούν τις ζελατίνες, αποκαλύπτοντας το υπέροχο «δέρμα» της ιταλίδας καλλονής. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι η απώλεια του φυσικού ήχου από το ξεκόλλημα των ζελατίνων, αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!

Το εσωτερικό της μοναδικής Ferrari KC23 μπορεί να χαρακτηριστεί ως λακωνικό, κάτι που είναι αναμενόμενο αφού οι διαφορές του με το αντίστοιχο της αγωνιστικής 488 GT3 Evo είναι λίγες. Ωστόσο, το ίδιο ισχύει και για τον turbo V8 κινητήρα, ο οποίος έχει αφεθεί πια ελεύθερος να κάνει όση φασαρία θέλει, χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνεται με κανέναν κανονισμό.

Το απίθανο προϊόν της Ferrari’s Special Projects θα παραμείνει στο μουσείο της Ferrari στο Μαρανέλο μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, δίνοντας σε όσους τυχερούς το επισκεφτούν την μοναδική ευκαιρία να το απολαύσουν από κοντά.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο