AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ισχυρό το εμπορικό αποτύπωμα του Nissan LEAF στην Ευρώπη

ischyro-to-eboriko-apotypoma-tou-nissan-leaf-stin-evropi-301944

Ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του στους ευρωπαϊκούς δρόμους, το νέο Nissan LEAF έχει ήδη καταγράψει περίπου 26.000 πωλήσεις. Το βραβευμένο LEAF βρίσκεται συνεχώς – επί ένα 8μηνο – στη κορυφή των ταξινομήσεων της κατηγορίας των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με ένα αυτοκίνητο να πωλείται πανευρωπαϊκά κάθε 10 λεπτά.

Η μεγάλη αύξηση των πωλήσεων του νέου LEAF, υπήρξε χαρακτηριστική σε ολόκληρη την Ευρώπη, ειδικά όμως στις αγορές της Αυστρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας. Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζεται και στην αγορά B2B, όπου ολοένα και περισσότεροι εταιρικοί χρήστες επιλέγουν αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων, καθώς πάνω από 8.000 LEAF, έχουν παραδοθεί σε εταιρικούς στόλους, σε όλη την Ευρώπη.

Το Nissan LEAF διατίθεται σε 51 αγορές και έχει μεγάλη ζήτηση, σε παγκόσμια κλίμακα. Η επιτυχία των πωλήσεών του, σε συνδυασμό με τις πωλήσεις του προκάτοχού του, το καθιστά το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο όχημα, με πάνω από 350.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010 οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Αντίστοιχη πορεία στην Ευρωπαϊκή αγορά, ακολουθεί και το e-NV200, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο επαγγελματικό και επιβατικό 7 θέσεων της Nissan.

Αξίζει να σημειωθεί πως το LEAF είναι διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990 ευρώ.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο