AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος ανοίγει στις 31 Μαρτίου

to-1o-motorshow-epangelmatikou-ochimatos-anoigei-stis-31-martiou-388850

Η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη σίγουρα δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ ξανά παρόμοιο event.  Τα πάντα είναι έτοιμα και οι χώροι έχουν μεταμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο που θα υποδεχτεί τα τελευταία μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων της αγοράς.

Η ανταπόκριση των εταιριών ήταν εμφανής και πολύ σημαντική, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για διοργανώσεις που συγκεντρώνονται στις ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία οδηγού. Έτσι, τα πιο δημοφιλή μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα βρεθούν σε ένα κατάλληλο μέρος, σε μια αγορά στην οποία κυκλοφορούν επαγγελματίες, δηλαδή το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

Σε κάθε βήμα αυτής της προετοιμασίας, η ανταπόκριση των εταιριών, η υποστήριξη των τοπικών παραγόντων και φορέων αλλά και της διοίκησης της Λαχαναγοράς που υποδέχθηκαν το εγχείρημά μας, ήταν πάρα πολύ σημαντική. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστου Καπάταη, του Προέδρου ΟΚΑΑ κ. Μιχάλη Μυτιληνάκη του Δημάρχου Νικαίας – Α.Ι. Ρέντη κ.Γιώργου Ιωακειμίδη , και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημοσθένη Σταματάτου.

Στην πρώτη έκθεση επαγγελματικού οχήματος συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Toyota Hellas, ο Όμιλος Σφακιανάκη με Fiat και Ford, η εταιρεία Τεορεν Μότορς με τις Renault και Dacia, η Isuzu Π. Πετρόπουλος, η Λάμδα Star (Εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz), η VW  Αφοι Φιλοσίδη, η Citroen Τσάπαλος, η Peugeot Κούτλας Cars, μαζί με πολλούς αντιπροσώπους συστήματων μεταφορών, τηλεματικής, αποθήκευσης, ασφάλισης και άλλων.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο