AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Το ντεμπούτο της McLaren Senna GTR στα χέρια του Bruno Senna [βίντεο]

to-ntebouto-tis-mclaren-senna-gtr-sta-cheria-tou-bruno-senna-vinteo-393698

Η McLaren, όπως είχε υποσχεθεί, έφερε την αγωνιστική Senna GTR για την πρώτη της εμφάνιση στην 77η συνάντηση μελών του Goodwood, ενώ το αυτοκίνητο οδήγησε ο ανιψιός του Ayrton Senna, Bruno.

Η McLaren περήφανα δηλώνει ότι το νέο Senna GTR είναι η πιο ακραία δημιουργία της και δείχνει ξεκάθαρα της αγωνιστική πλευρά της εταιρείας.

Ο Bruno Senna θεωρεί πως ακόμη και ο Ayrton θα λάτρευε το Senna GTR όσον αφορά τις επιδόσεις και την αγνότητα του. Ο οδηγός αγώνων βρέθηκε εντός του Senna GTR στην παρέλαση στην πίστα, μπροστά από αυτοκίνητα όπως το P1 GTR, το Senna παραγωγής και το πρωτότυπο F1 XP5.

Για την GTR έκδοση του Senna, η McLaren αύξησε την ιπποδύναμη του 4-λιτρου twin-turbo V8 στους 814 ίππους και 800Nm ροπής, ενώ το βάρος είναι πλέον 1.118 κιλά, δίνοντας στο αυτοκίνητο 684 ίππους ανά τόνο.

Ο νέος, υπερβολικός αεροδυναμικός σχεδιασμός παράγει 1000 κιλά downforce, το ίδιο αποτέλεσμα με την «απλή» Senna, αλλά σε 15% χαμηλότερες ταχύτητες, ενώ η ανάρτηση έρχεται κατευθείαν από τα αγωνιστικά GT3 της εταιρείας.

75 τυχεροί αγοραστές μπορούν να αγοράσουν το Senna GTR, το οποίο κοστίζει 1,46 εκατομμύρια €, ενώ οι παραδόσεις ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο