MOTOTYPOS

Νέα Yamaha MT-10 με αυξημένη απόδοση και αρκετές βελτιώσεις 

nea-yamaha-mt-10-me-afximeni-apodosi-kai-arketes-veltioseis-627059

Η Yamaha παρουσίασε τη νέα MT-10 με βελτιώσεις στην απόδοση, τα ηλεκτρονικά και ένα νέο χρωματικό συνδυασμό.

Οι σημαντικότερες διαφορές είναι ο ανανεωμένος crossplane κινητήρας CP4 998 κ.εκ. EU5 με αυξημένη κατά 6 ίππους ισχύ, που τώρα φτάνει τους 164 ίππους και βελτιωμένη απόδοση ροπής από τις 4.000 έως τις 8.000 σαλ.

Η νέα εξάτμιση με τελικό από το τιτάνιο και οι νέοι μεγαλύτεροι αεραγωγοί πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την Yamaha έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να παράγουν και ένα εκπληκτικό ήχο. Οι νέοι μικρών διαστάσεων διπλοί προβολείς LED μονής εστίασης, η μικρότερη μάσκα εμπρός και άλλε μικρές αλλαγές έχουν κάνει την εμφάνιση ακόμα πιο επιθετική και μινιμαλιστική.

Η θέση οδήγησης έχει επίσης δεχθεί αλλαγές σε ότι αφορά το τρίπτυχο τιμονιού – μαρσπιέ – σέλας που είναι βελτιωμένο για το 2022, νέα είναι και η τρόμπα φρένων της Brembo. Σε ότι αφορά τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό το Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων (QSS) είναι τώρα στον στάνταρ αρχικό εξοπλισμό, επίσης η νέα αδρανιακή μονάδα IMU είναι η ίδια με της R1 όπως και η έγχρωμη οθόνη TFT 4,2.

Η Yamaha προσφέρει την νέα MT-10 σε τρεις χρωματικές επιλογές. Αυτή που ξεχωρίζει είναι η εντελώς νέα Cyan Storm που είναι προσαρμοσμένη στις σύγχρονες τάσεις. Το Icon Blue είναι επίσης ένα νέο χρώμα εμπνευσμένο από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες όπως και το Tech Black με μαύρο πλαίσιο και μαύρες ζάντες.

Οι παραδόσεις της νέας MT-10 θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο του 2022.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο