MOTOTYPOS

Προσφορά της Kymco για τα Mega Scooters  X-Τown 300, X-Town CT300, Downtown 350 και DT X360

prosfora-tis-kymco-gia-ta-mega-scooters-x-town-300-x-town-ct300-downtown-350-kai-dt-x360-632837

Η Kymco ξεκίνησε την άνοιξη με ευχάριστα νέα προσφέροντας τέσσερα μοντέλα από την γκάμα των Mega Scooters της σε δελεαστικές τιμές.

Τα X-Τown 300 ABS, X-Town CT300 ABS, Downtown 350 ABS/TCS και DT X360 ABS/TCS, όλα προδιαγραφών Euro5 με την γνωστή ποιότητα, κορυφαία αξιοπιστία και χρηστικότητα της Kymco είναι τώρα διαθέσιμα σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές.

Kymco XTown 300 ABS – Νέα τιμή στα 4.695€ (από 4.960€)

Ενα maxi scooter που δίνει έμφαση στην άνεση, στον εξοπλισμό και στην πολυτέλεια χωρίς να κάνει υποχωρήσεις σε ευχρηστία και χρηστικότητα. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face, o πίνακας οργάνων με την ψηφιακή οθόνη LCD και τα δύο αναλογικά όργανα εκατέρωθεν έχει πληθώρα ενδείξεων. Τα φωτιστικά σώματα έχουν αναβαθμιστεί σε LED, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, ενώ για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας. O αξιόπιστος κινητήρας της Kymco τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού.

Kymco XTown CT300 ABS – Νέα τιμή στα 4.895€ (από 5.165€)

Eξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία έχει ένα μοντέρνο και εντελώς ανανεωμένο στυλ. To επίπεδο πάτωμα προσφέρει άνετο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο ανάμεσα στα πόδια. Το φέρινγκ και η ζελατίνα προσφέρουν προστασία από τον άνεμο ενώ η εμφάνιση και η χρηστικότητα τονίζονται  από τα full LED φωτιστικά σώματα, τη σέλα δύο επιπέδων και τα μεγάλα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Ο χώρος κάτω από τη σέλα χωράει ένα κράνος fullface, ενώ μια παροχή ρεύματος USB βρίσκεται στο τιμόνι. O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του γραμμικά από τις χαμηλές στροφές.

Kymco Downtown 350i ABS/TCS – Νέα τιμή στα 5.695€ (από 5.895€)

To maxi scooter που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των κατηγοριών GT και Sport Touring, έχοντας σημειώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 100.000 πωλήσεις.  Μεγάλη σέλα, χώρος για δύο full face κράνη, χειρολαβές, μεγάλα μαρσπιέ και δάπεδο για τον συνεπιβάτη και τον αναβάτη. Στην όψη κυριαρχούν οι δύο προβολείς “Eagle Eye” και η νέα ζελατίνα είναι σχεδιασμένη για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική προστασία. O κινητήρας ανήκει στην προηγμένη οικογένεια (χαμηλότερο βάρος, μικρότερες τριβές, μειωμένη κατανάλωση, ελάχιστοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη) G5-SC της Kymco. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS).

Kymco DT X360 ABS/TCS – Νέα τιμή στα 5.745€ (από 5.995€)

Το DT X360 είναι ένα maxi adventure crossover scooter, με αυξημένες δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου με το 360 να υπονοεί τη δυνατότητά του να κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση (360°). Η πιο όρθια θέση οδήγησης,  τα ελαστικά μικτής χρήσης και το μεγαλύτερο τιμόνι βοηθούν στην κίνηση εκτός ασφάλτου.  Το DT X360 διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου 12,5Lt, και η αυτονομία του ξεπερνά τα 300Km! Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), γεγονός που αυξάνει δραματικά την ασφάλεια του συνόλου.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο