Q-ELECTRIC

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Smart #1

anakoinothikan-oi-times-tou-smart-1-645269

Με 500 ευρώ προκαταβολή, μπορείς κι εσύ να κλείσεις το δικό σου smart #1.

Αυτό ισχύει εδώ και μερικές ημέρες στην ιταλική αγορά, με παράλληλη δυνατότητα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου ακριβώς στο προσωπικό σου γούστο. Επιπλέον, εάν τελικά αλλάξεις γνώμη, η εταιρεία υπόσχεται την πλήρη επιστροφή των χρημάτων της προκαταβολής.

Το smart #1 είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού. Την Pro+ με κόστος από 40.650 ευρώ, την Premium με κόστος από 44.150 ευρώ και την κορυφαία έκδοση Brabus με τιμή από 48.150 ευρώ. Και οι τρεις εκδόσεις διαθέτουν μπαταρία 66 kWh, ικανή να εξασφαλίσει αυτονομία 420, 440 και 400 χιλιόμετρα αντίστοιχα (στον κύκλο WLTP). Στις πρώτες δύο εκδόσεις, ο κινητήρας αποδίδει 272 ίππους και 343 Nm ροπής, ενώ στην έκδοση Brabus αποδίδει 428 ίππους και 543 Nm ροπής. Η μέγιστη ταχύτητα και των τριών εκδόσεων είναι 180 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Θα αναγνωρίσετε το Brabus όχι για την «μουσική» του κινητήρα του, αλλά για την πιο σπορ εμφάνιση σε σύγκριση με το στάνταρ Hashtag One. Υπάρχουν νέοι αεραγωγοί μεταξύ των προβολέων, ζάντες 19 ιντσών, μεγαλύτερη αεροτομή. Υπάρχουν επίσης μερικά κόκκινα κομμάτια στο εσωτερικό, καθώς και ελαφρά αγγίγματα πολυτέλειας.

Όλα είναι ωραία μέσα, μέχρι να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το σύστημα infotainment, του οποίου η χρήση είναι απαραίτητη, καθώς είναι ένα από τα μοναδικά αυτοκίνητα που πωλούνται σήμερα χωρίς Apple CarPlay ή Android Auto. Σχεδόν τα πάντα είναι προσβάσιμα μέσω της οθόνης αφής, από τα προγράμματα λειτουργίας οδήγησης μέχρι τον χειρισμό του air condition.

Ξεκάθαρα, το νέο Smart #1 έχει έναν νεανικό χαρακτήρα. Αυτό το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος βλέποντας τα γραφικά στοιχεία στην οθόνη, τα οποία θυμίζουν παιδικό tablet.

Οι τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι παραπλήσιες με τις ιταλικές, οπότε οι επίσημες τιμές που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα στη χώρα μας δεν αναμένεται να διαφέρουν σημαντικά.

Κλείστε το δικό σας Smart #1 πατώντας εδώ

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο