Q-ELECTRIC

Το Rimac Nevera σε …off-road διαδρομές

to-rimac-nevera-se-off-road-diadromes-627590

Η εξέλιξη του Rimac Nevera βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο.

Η εταιρεία έχει μοιραστεί με το κοινό σχεδόν όλο το «ταξίδι» της ανάπτυξης αυτού του ηλεκτρικού hypercar, ακόμη και τα …θλιβερά crash test του. Αυτή τη φορά, δημοσιεύουν ένα ολοκληρωμένο Nevera να καταστρέφεται, ως μέρος των δοκιμών για την έγκριγή του για διεθνή κυκλοφορία.

Καθώς η …μοίρα του αυτοκινήτου είναι σφραγισμένη, η ομάδα της Rimac, αποφάσισε να «διασκεδάσει» λίγο με το hypercar, πριν αυτό καταστραφεί.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το πρώτο μοντέλο προ-παραγωγής. Κατασκευάστηκε στις αρχές του 2021 και χρησιμοποιήθηκε σε πολλές πίστες και δοκιμές, όπως επίσης και σε test drive πελατών και συνακτών του ειδικού τύπου. Δυστυχώς, είχε ημερομηνία λήξης από την μέρα που κατασκευάστηκε. Αφού έτσι κι αλλιώς θα καταστραφεί, ο CEO της εταιρείας, Mate Rimac, απόφάσισε να κάνει μία αποχαιρετηστήρια βόλτα και να κάνει πράγματα που μάλλον κανένας ιδιοκτήτης μιας Nevera δεν θα έκανε. Δεν είναι η τυπική εμπειρία ενός hypercar, αλλά ο CEO δήλωσε πως χάρηκε όταν είδε ότι το Nevera μπορεί να κινηθεί γρήγορα και με ακρίβεια, ακόμη και σε χωμάτινες διαδρομές.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο