AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Γύρος του θανάτου, KIT και Dukes στo 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

gyros-tou-thanatou-kit-kai-dukes-sto-14o-motor-festival-tou-oaka-396737

To πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης και τα πιο διάσημα τηλεοπτικά αυτοκίνητα θα βρίσκονται το τριήμερο 3 με 5 Μαΐου στο φετινό Motor Festival.

Το 14ο Motor Festival επιστρέφει στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 3 έως 5 Μαΐου, έτοιμο για δράση. Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν η On & Off Road Arena, κοινώς ασφάλτινη και χωμάτινη αρένα, τα Motocross shows, Stunt & Extreme Stunt Shows, Trial Shows, Drift Shows, Drag Shows, 4X4 Shows, Kart & Mini Moto Shows από επαγγελματίες οδηγούς του χώρου.

Για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, ακριβώς δίπλα στην αρένα, θα βρίσκεται ο Γύρος του θανάτου, το πιο εντυπωσιακό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, που έχει γράψει ιστορία στις μνήμες όλων μας κι αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Το 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ, διεξάγεται φέτος με τη σφραγίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ) αλλά και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο “Knight Rider”, ο πασίγνωστος KIT δηλαδή, οι “Dukes”, ο Herbie το “κατσαριδάκι” και ο “Κεραυνός McQueen” θα παρελάσουν στην ασφάλτινη αρένα του Motor Festival για να προκαλέσουν κύματα νοσταλγίας και ενθουσιασμού.

«Τα ζεις όλα είναι το σλόγκαν μας και το ερώτημα είναι ένα.» αναφέρει στο μήνυμά του ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς. Παράλληλα ακριβώς δίπλα από τις δύο αρένες, θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ η έκθεση του 14ου Motor Festival που θα περιλαμβάνει κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, νέα μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών, εκθέτες που έχουν να κάνουν με τον χώρο της βελτίωσης, εκθέτες από τον χώρο των αξεσουάρ, περιποίησης και ανταλλακτικών, Truck section & 4×4 section, service Park με τα αγωνιστικά και εκθέτες με Service, καύσιμα και λιπαντικά.

Tην Παρασκευή 3 Μαΐου οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 7 το απόγευμα με το opening party, ενώ το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαΐου οι πόρτες για το κοινό θα ανοίγουν στις 11 το πρωί και θα κλείνουν στις 10 το βράδυ.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο