MOTOTYPOS

Γνήσια αξεσουάρ Yamaha για το νέο XSR125

gnisia-axesouar-yamaha-gia-to-neo-xsr125-633203
Το νέο XSR125, το μικρότερο μέλος της ρετρό οικογένειας XSR, με το κλασικό στιλ του σίγουρα ξεχωρίζει άλλα η Yamaha θέλοντας να δώσει την δυνατότητα στους αγοραστές του να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό XSR προσφέρει μια πλούσια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε το σύστημα εξάτμισης της Akrapovic με ειδικά χαραγμένα λογότυπα XSR 125 και τελικό από ανοξείδωτο χάλυβα που προσφέρει συναρπαστικό ήχο παραμένοντας παράλληλα στα νόμιμα όρια για χρήση στο δρόμο.
Το μίνι φέρινγκ από FRP (Fiberglass Reinforced Plastic) με στυλ retro racer εμφάνιση σε μαύρο φινίρισμα δύο τόνων που μπορεί να συνδυαστεί με το κάλυμμα προβολέα σε στυλ ρετρό με χρωμιωμένη κεντρική γέφυρα που έχει το λογότυπο XSR και είναι πιστοποιημένο για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο και τα κομψά LED φλας σχεδιασμένα από την GK Design ειδικά για την Yamaha.
Επίσης πολύ χρήσιμη είναι η αντικραδασμική βάση SP Connect από αλουμίνιο αεροπορικών προδιαγραφών με κατεργασία CNC και επικάλυψη από ελαστομερές υλικό που προστατεύει τα νέα smartphone, των οποίων τα συστήματα αποτελούνται από ολοένα και πιο ευαίσθητα εξαρτήματα.

Για να ανακαλύψετε όλα τα διαθέσιμα Γνήσια Αξεσουάρ της XSR125 επισκεφθείτε το σύνδεσμο: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-heritage/xsr125-2021/accessories/#/

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο