AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Detroit Auto Show 2019 με πολλές απουσίες

detroit-auto-show-2019-me-polles-apousies-343089

Φέτος τον Ιανουάριο, θα γίνει η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου Βόρειας Αμερικής (NAIAS) για το 2019 στο Cobo Center (Detroit). Από τις 13 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν συνεντεύξεις τύπου, ενώ οι πόρτες για το κοινό θα είναι ανοιχτές από τις 19 έως και τις 27 του μήνα.

Είναι τελευταία φορά που η έκθεση θα διεξαχθεί Ιανουάριο, καθώς παρατηρήθηκε ότι η συμμετοχή από τους κατασκευαστές είναι πολύ μικρή, με αποτέλεσμα τον αριθμό νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση να μειωθεί στο μισό. Τα περίπτερα έχουν «καταληφθεί» από κατασκευαστές της Ασίας.

Οι Αμερικανοί κατασκευαστές που θα εμφανιστούν είναι τρεις (Ford, Cadillac, RAM), ενώ την Ευρώπη εκπροσωπεί μόνο η VW, με την απουσία των 3 «δυνατών» Mercedes, Audi και BMW.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα αυτοκίνητο ως πρωταγωνιστή της έκθεσης, σίγουρα είναι η νέα, πέμπτη γενιά του Toyota Supra, την οποία αναμένουν εδώ και χρόνια οι λάτρεις της αυτοκίνησης. Άλλες αξιοσημείωτες παρουσιάσεις είναι το επανασχεδιασμένο VW Passat και το νέο KIA Telluride, ένα νέο SUV από την εταιρεία.

Εκτός από αυτά, θα παρουσιαστεί το νέο Ford Mustang GT500, με περισσότερους από 700 ίππους και την νέα έκδοση του Lexus RC F, την Track Edition. Τέλος, η Nissan θα παρουσιάσει ένα –μέχρι στιγμής άγνωστο- ηλεκτροκίνητο Concept.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο